onsdag 16 december 2015

På vägen hem...


Det här är mitt andra hem eller åtminstone en hållplats innan det bär iväg hemöver.

Efter jobbet hann jag göra bort de sista julklapparna... Har nog bara en klapp kvar att inhandla. OM jag inte har glömt något förstås... men det är ju några dagar kvar så än råder ingen panik.

Tid är det iaf inte gott om men jag hinner det jag hinner... Städade kylen igår, bra innan all den mumsiga julmaten ska in. Jag har iaf köpt en skinka, sill leverpastej, korv och rödbetssallad... Ja, å så julmust... Det ska nog bli en bra jul även om allt varit kaotiskt denna höst. 

Ikväll har Axel match i Modohallen... Nils har träning. Imorgon åker Axel till Härnösand och spelar match... Fredag har Nils match i Bjästa och jag har cafeteriatjänst... Lördag - måndag drar grabbarna till Nordmaling på hockeycamp så jag är helt ensam hela helgen. Oj, vad jag tror att jag ska hinna mycket på dessa dagar. 
Fullspäckat schema m a o... Sen är det jul... Det blir mysigt det. Hoppas bara att alla internet klappar hinner landa!!

Nu ska jag sätta igång med lite bakning inför fredagens cafeteria... Hänga tvätt och röja lite på övervåningen. Det är konstigt, det är ingen hemma men ändå är det någon som stökar till det hela tiden. 

Jag måste nog ta fram några tomtar också... Trodde att vi skulle skippa tomtelandskapet i glasskåpet i år men där satte Nils ner foten och protesterade! 

Hur var det då med lakrits tjuven?? Jo, personen har erkänt och jag va rätt säker på vem det var som blev godissugen... Det va inte de två kortaste i familjen iaf.

Juni blev också sugen igår men inte på godis... utan leksugen. konstiga katt... Hon försökte få mig att gå upp... Å tillslut följde jag henne, då ville hon leka kurragömma - jo, det är sant... Kröp in i en garderob och jag skulle leka med henne där. När jag slutade kom hon ut... å sen kröp hon in igen så att jag skulle hitta henne. 
En katt som spinner och som har en lång svans som sticker ut är inte så svår att hitta... dessutom gömmer sig på samma ställe varje gång... Märkliga djur... Efter två letningar va vi klara och kunde gå ner igen.

Inga kommentarer: