söndag 23 augusti 2015

Sista helgen innan skolstart!

Solen fortsätter att skina! Axel har ingen sovmorgon idag... Som vanligt träning, och inte nog med det... Han har två träningar. Det finns ingen hejd på tränandet men huvudsaken är väl att han själv tycker att det är kul.

Det känns som den här sommaren varit nog så extrem, inte i soligt väder utan träningar. Jag är glad att jag inte hade det så här som barn. Nu är det så upptrissat med med idrottsutövande barn, det känns så allvarligt på nåt vis. Axel och Nils har fystränat i princip varje dag sedan hockeyn slutade. Sen har de varit med på fyra hockeyskolor och en tredagars hockrycamp. Jag skulle byta familj om jag varit tvungen att ha det så, tur man är olika.
Givetvis är det bra att hålla igång annars tar det en hel säsong innan man är på banan igen. Vad är lagom?? Där tycker vi olika...
Jag ska nog träna lite idag också... Fast till kvällen tror jag det får bli, nu ska jag slappa till Nyhetsmorgon en stund. Det tycker jag känns bra.

Igår blev det en spontan middagsbjudning fast inte här, jag bjöd bort mig själv fast med egen mat och potatis. Ja så kan man göra när det bjuds på ett dopp i vildmarksbadet några gårdar bort. Kvällen avslutades med kubb... De gick väl sådär!!

Imorgon är det slut på sommarlov och skolan börjar. Det var det sommarlovet... Det känns länge sedan det var skolavslutning men ändå gick allt så fort.
Just nu pratar de på TV4 om barn som går till skolan med en klump i magen - mobbing! Fy så läskigt och vad dumma barn och ungdomar kan vara mot varandra. Sluta mobbas!

Nu tar jag mig en kaffeslurk...

Inga kommentarer: