onsdag 2 oktober 2019

Okontaktbar!




Hela dagen har vi varit utan telefon och internet!
Skulle felanmäla på Telia... hade såpass med täckning en stund... men det gick ju si så där! Antog att det redan va anmält men tänkte att jag gör det också!
Men då blir man ju vansinnigt less när man möta av Teliarösten som säger "-du vet väl om att du kan gå in på Telias hemsida... bla bla bla..."
Så klart jag vet! Nu för tiden går man väl in på hemsidan innan man försöker ringa nånstans. De behöver inte upplysa om hemsidan.
Men när man inte har något internet... så hjälper det föga med nån hemsida.
Nåja, ikväll kom nätet igång igen, känns lite tryggare att gå och lägga sig när åtminstone telefonen fungerar.
Har vi ett sårbart samhället eller?
-
Det blev lite bakning idag också, gjorde en morotskaka igår... fick glasyr över så jag gjorde en mindre variant idag... så vansinnigt goda... tänk att morötter i en kaka kan va så gott!
Jag har även städat å grejat resten av dagen, tur jag hade en extra bok nedladdad så jag hade sällskap i örat medan jag torkade element å bar bort sommarskor. Filip-floppens-tid är förbi för den här gången! (Svårt att ladda ner bok när man inte har nät, då är det bra att ha en i reserv)Å som om det inte vore nog att vintern snart är här... så förlorar Modo mot Timrå... just i detta nu 🙁
-
Jag har hunnit en sväng till Bjästa ikväll också. Nisse hade träning direkt efter skolan och snällt nog så fick han åka med direktör Östman från Bredbyn! Tusen tack för hjälpen! Jag behövde bara hämta hem honom!

1 kommentar:

Lina Persson sa...

Hej!

Jag är så ledsen att se att nätet bestämde sig för att checka ut häromdagen! :(

Om du vill ha hjälp med något som rör Telia finns vi också på Facebook och Twitter där du alltid är välkommen in i värmen :)

Ha en fortsatt fin dag!

Med vänlig hälsning,
Lina Persson

Telia Kundservice