måndag 16 september 2013

Höstligt!!

Idag hade sommaren dragit förbi för alltid känns det som. Regn å rusk...  Katten gjorde bara en usväng å kröp in igen... Va inte alls sugen på att gå ut.
Inget vidare väder men det är ju höst å då är det precis som det ska

Jaha, annars då? Jo,  det rullar på i vanlig ordning. Grabbarna tränar och jag förbereder mat för kommande dagar. Lasagne blev det idag.

Tänk va många bittra, sura å ljuvligt skitviktiga människor det finns i den här världen. Ja, man ska aldrig sluta förvånas, man kan bara lova sig själv att ALDRIG bli så själv!

Igår va det kyrkoval och jag blir så besviken när jag hör att SD går fram... Det är skrämmande men en utebliven kyrkoröst = Framgång för SD. Kyrkan är viktig för vårt samhälle, vart är det vi vänder oss när olyckan är framme?? Begravningar, bröllop, dop och kristeam. Kyrkan gör ett jättejobb!
Det känns läskigt om våra kyrkobyggnader intas av "busar" men helt klart en verklighet om man inte bryr sig. Eller att kyrkorna blir fallfärdigt spökhus.
Nästa år är det val till riksdag, kommun och landsting. Jag hoppas folk tänker till och går och röstar - demokratin tar vi för givet, nåt de pratade om på radion i morse. Lätt å klaga om man inte behöver ta nåt ansvar... Klokt!
Tänk man lägger hellre pengar på att rösta i Idol, Lets dance...

Inga kommentarer: