onsdag 16 februari 2011

Frusen!

Att det är kallt det kan vi nog alla skriva under på. Inte allra värst men det känns som om kylan krupit in i märg och ben - JAG HÅLLER PÅ ATT FRYSA IHJÄL!!!!
Igår kväll va jag is-kall om fötterna - Sov till och med med sockar. Det är varmt och skönt inne men ändå är det som att JAG är kall...

Ikväll har vi varit på hockeyträning i Bjästa - tur att man är i en hall såna här kvällar... orkar inte ens tänka på ute-rink - fy va jag skulle ha frusit då!

Träningen gick fin fint och sen är det inte så mycket kvar av kvällen. Imorgon är det sista arbetsdagen för veckan - oj, va fort det går.
För övrigt har jag inte åstadkommit mycket idag - jag tappar arbetslusten när jag fryser - så är det bara. Jag fick iaf till en supergod köttfärslimpa - potatis och go sås... Inget halvfabrikat här inte - allt tillverkat från grunden. Motionen består av att springa ner till källaren och elda och upp igen för att snart springa ner igen... Ja, man får va glad för den lilla motion man får till - Borde givetvis ha cyklat men hela förmiddan väntade jag på en förenings-räv som blev lite försenad och sen hade jag lite skjutsning att utföra och sen... å sen... å sen...
Ja, så va den dagen över.

Just nu ser jag på fuskbyggarna och i reklamen så visar de FRITIDSRESOR - folk som solar och badar och rullar sig i sanden... Ser rätt så nice ut... Nog är man bra sugen på sommar nu... Ljuset kommer mer och mer för varje dag men det är nåt som fattas... MEN den som väntar på nåt gott... Man vet ju att det kommer!

Nu ska jag måla ett sista varv på mina naglar... "mamma-mys" Ja, det är vad jag roar mig med när barnen somnat.

Laww! Laww!

Inga kommentarer: