måndag 12 maj 2008

Alltid dåligt samvete...

Nog är det konstigt att man vid 35 år ålder ska ha dålig samvete hela tiden. Jag vill så gärna hinna med en massa saker men givetvis gör man inte det. Hade tänkt hinna på bygdegårdens styrelsemöte MEN kunde inte förmå mig att leja bort barnen till farmor. Hon hämtade dem på dagis och gjorde mat åt oss + Tommy med barn och hela hennes hus va som ett kaos..... jag gjorde vad jag kunde med att diska bort och plocka leksaker innan vi drog hemmåt.
DÅLIGT SAMVETE igen. Men det kanske inte är så konstigt att man inte hinner allt när man oftast är ensam hemma med killarna. Att ta dem med sig är inte heller något allternativ. Dagis-dag är det samma som gå och lägga sig tidigt. De orkar inte annars. Helgerna är tröttsamma, har en förmåga att bli riktigt sent om lördagskvällarna.
Idag blev en konstig jobbardag. Det kom och gick folk hela tiden, vårt förmiddagskaffe blev kallt flera gånger. Tillslut kunde jag inte hålla mig, va tvungen att få mig en macka och då hade klockan hunnit bli över 11.
Tog ingen lunch utan gick på ett möte kl 13 - 14. Skulle sluta kl 15 men jobbade till kl 15,30, får väl försöka hinna iväg lite tidigare imorgon istället.
Ringde och kollade om kaklet kommit men NEJ det hade det inte gjort. Kanske imorgon. Skulle va bra om det kom så fort som möjlig så blir det klart innan helgen.
Helgen ja, då ska vi vara i GÖTEBORG. Det blir kul. Grabbarna och jag åker på torsdagkväll och träffar Rickard där. Sen ska vi bo hos Jimmy, skoj! Kanske drar vi till Liseberg och får oss en åktur i Balder.
Nu ska jag stoppa ner killarna i badet, känner att det är hög tid att få dem i säng!

Inga kommentarer: