söndag 8 juli 2018

En fin fin helg!








Igår va vi på släktträff med en massa Hellholmare!
Det bjöds på gott fika och mat i massor! En trevlig dag där Anita, Inga-Lill m fl drog det tyngsta lasset och gjorde det med bravur! Tusen tack!!

Imorse tog jag en promenad runt byn - VACKERT i morgonsolen!
Grabbarna drog på hockeyskola och själv åkte jag till stugan och målade. Rogivande med bok i örat, pensel i handen och en gassande som i ryggen - arbete helt i min smak.
Hade nog gjort "västerväggen" klar om inte varit så förbannat mycke getingar precis där... kanske tar jag radar med mig nästa gång så de blir lugna... är dödsrädd för att bli stucken av de asen... radar få det bli - getingar måste bedövas - det är sen gammalt!

Imorgon... då fyller Nils 13 år... alltså, för 13 år sedan kom den där lilla parveln till oss... som kom 2 veckor tidigare än beräknat, som va precis lagom tung och lång, men som tyckte att livet utanför magen va så pass chill att man varken behövde äta eller skita... vilket resulterade i gulsot ( brun å fin i hyn) vilket i sin tur gav oss en veckas vistelse på Sollefteå sjukhus... trodde aldrig att vi skulle få komma hem...
Älskade Nils - tänk att just vi fick dig - Världens bästa Nils Näsström, snäll och omtänksam 24/7 Law jo!! 💕❤️💕
Eftersom Nils är på hockeyskola den här veckan - firar vi en annan dag men paket väntar på honom imorgon iaf... kalaset tar vi kanske till helgen!

Inga kommentarer: