torsdag 28 juli 2016

Hemma igen!!

Min lilla tripp till Sundsvall blev längre än planerat... Tur att man alltid packar för mycket när man ska iväg... Utifallatt...
---
Jag har haft det bra på "mammasemestern2016" Lärt känna nya trevliga människor, kört runt lite överallt och hittat tillbaka på hotellet.
Plöjt varenda butik i Birsta... Nöjd för ett tag vad gäller shopping... Har ändå bara handlat nödvändiga saker, prylar till stugan, flytvästar för kommande soliga dagar...
---
Idag tänkte jag åka hem efter frukosten och sedan allt burits ut till bilen... Åkte till Birsta för att köpa några blommor... Å sen hem... Men vad skulle jag hem till?? Katten har farmor skött om och om jag kom hem några timmar senare än planerat... Vad gjorde väl det? Jag åkte tillbaka till hallen och fick se både Axel och Nils sista matcher för den här campen... Å det ångrade jag inte... Två bra matcher och hem kom jag tillslut.
Riktigt duktiga spelare allihop... Fart och spänning, straffar och tacklingar!!
Jag har fått rå mig själv, vara med familjen, ätit rätt god mat... Bo på hotell, äta hotellfrukost som inte är så märkvärdigt men ändå mysigt.
Jag älskar min familj och det är tillsammans man ska va... Just nu är vi tillsammans under just de här formerna... Och även om jag kan få lite för mycket av hockeysnack och träningsscheman m m så är det just det här livet vi lever. Tänk va många trevliga människor jag inte skulle ha fått lära känna och nog blir man som mamma ganska så stolt när ens pojkar gör bra ifrån sig på is och fys pass... Å då är det med mina ögon, missar gör alla så ett å annat snepass gör ingen skada. Glada barn = Glad mamma!!
--
Borta bra men hemma bäst! Det hotas om sämre väder men se de skiter vi i... Vi har ju haft flera soliga dagar och bleknar solbrännan köper vi väl brun utan sol och smetar in oss!

Hur som helst så ska mina grabbar sova en lång skönhetssömn och sen ska jag pyssla om dem med hemma-frukost som säkert är lika bra som Scandics...

Inga kommentarer: