onsdag 18 juni 2014

Packning pågår

Nu är det hög tid att packa husvagnen för midsommar äventyr. Trist att älsklingen inte är hemma men vi får klara oss ändå!
Rusade hem från jobbet idag... Japp, rusade... Hade bråttom som tusan. Kom hem och kastade mig in på Konsum och midsommarhandlade. Lite ostrukturerat men hade iaf en lapp... Så det ska nog bli nån mat trots allt.
Har även packat lite kläder... Men ser man på den högen kan man tro att det är vintercamping på gång. Burr va kallt det är men dock sol...

Sol va det också på Bränna ikväll... Tidningen 7 va där och gjorde ett reportage om SKORPED! Kul! Och som alltid, glada supportrar, inget publikrekord men ca 150 personer va där. Starkt jobbat!

Livet är rätt hektiskt just nu men jag prickar av ett som annat på min kom ihåg lista iaf.
Igår knallade jag över med en solros till Linda... Ja, inte en sån där fågel-frö-lång-å-ranglig-solros utan en kort å tjock. Tyckte att hon behövde det, och som en liten grattis till semestern blomma. Sånt gillar jag!

Idag har jag även varit på "inflyttningsparty" på Manpower... Smörgåstårta, vin och öl bjöds det på... Men bilburen som man är så blev det bubbelvatten. Trevligt var det iaf.

Nu mina vänner... Dags att sova. Klockan är på tok för mycket så det är bara att dra på storytel och försöka sova. God natt... Å tack för alla trevliga samtal ikväll - så glad man blir av alla ER Skorpedsbor som bara är sååå bäst!

Law law!

Inga kommentarer: