lördag 14 juni 2014

Äntligen helg!

Efter en lång vecka och en något trött fröken Karlström är det äntligen helg. Förra helgens äventyr har suttit i hela veckan.
Dessutom jobbar jag ju på dubbla jobb just nu... Japp så är det... Jag har fått ett nytt jobb så istället för att säga mitt emellan två jobb är jag mitt i två jobb.
Efter 14 år på SV ger jag mig in i en ny bransch. Det känns ovanlig och spännande men också lite skrämmande... Det kommer att bli jättebra bara jag kommer in i det hela!
Min nya arbetsplats är Advokatfirman Abersten.

Idag har jag skickat iväg Axel på Indalsledenloppet. Han ska springa stafett i Skorpeds SKs lag. Äldst i laget är farfar och yngst är Axel. Hoppas att det går bra. Jag skickade med en redig matsäck så det ska nog gå bra, han lär nog inte va hungrig iaf. Men nog va han lite pirrig när de for. Han har som tur är många omkring sig, Robert som olyckligtvis inte kan delta i loppet får väl sköta om laget istället.

Nu ska jag försöka röja upp lite här hemma, både ute och inne. Plantera lite blommor och se om jag kan få åt mig nå jordgubbsrevor hos svägerskan...
Ikväll ska vi på student trevligheter på Faktorsvägen. Superkul!

Ha en fin helg alla!

Inga kommentarer: