tisdag 26 augusti 2014

Räven kommer!

Nu börjar vilddjuren bli för fräcka... Vi har en räv som knallar runt på gården... Vilda djur ska va i skogen. Björnar ska inte ses från köksfönstret...
Jag va iaf ut och hämtade in vår lilla lurviga katt, blev lite orolig att räven skulle ta henne. Konstigt nog så satt hon helt blickstilla, va precis som hon ville att jag skulle ta in henne. Nu sover hon i soffan iaf, och det hoppas jag att hon ska göra hela natten.
---
Annars då? Livet rullar på. Nils fortsätter hoppa på kryckor tills på måndag, då ska gipset bort och jag hoppas att allt ser bra ut!
Sambon är i Sundsvall och jobbar några dagar. Jag har jobbat idag och det är verkligen helt underbart att få gå till jobbet och känna glädje och nyfikenhet vad dagen ska erbjuda.
Nästa vecka ska jag få träffa några fler kollegor - typ alla inom Abersten. Vi ska till Gävle Tors - lördag... Skojsigt värre!
Som jag skrev tidigare så har Axel tränat ikväll, Anna och Maria, kvällens chaufförer satt på läktaren och kollade in träningen... Men, de tittade på fel person... Den de trodde va Axel va nån helt annan... Ops, så kan det gå när alla ser likadana ut. Tur att man själv är rätt säker på vem som är vem... Åkstilen skiljer sig en hel del... Men det lär man sig efter ett antal träningar och matcher.

Nu ska jag hoppa i säng... Så mysigt å sova med mina små troll... Ha're bäst...

Inga kommentarer: