onsdag 7 oktober 2009

Seg trots en massa kaffe!


En ledig dag ska man väl inte behöva rusa iväg till Bredbyn i ottan... om man inte ska till tandläkaren förstås. Vi drog iväg vid 9-tiden (ottan och ottan... ?)
Tandis-besöket gick bra... inga tårar!
Vi kom hem vid halvelva och då hade jag hunnit in på apoteket för att köpa en luskam tills på fredag.... STORA AVLUSARDAGEN!! Jag gjorde även min plikt och köpte ett ROSABANDET att sätta på jackan! Hur va det nu med alla chickebul-diggare? Har ni också gjort er plikt??

Satte på en panna kaffe när jag kom hem och har pimplat kopp efter kopp och trott att jag skulle få en energikick... men inte då, har dammsugit lite men det är väl också det enda jag kommit mig för.
Fick besök av Anna som varit i stan idag också... kaffetörstig som få och det rådde jag bot på... alltså - jag fick i mig några koppar till av det svarta-goda!!

Vi surrade lite om fredagens stora lusletartävling.... vart är det stora lusboet någonstans? Lössen verkar ha slagit rot här i Skorped men nu ska de väck en gång för alla!
Så till den stora uppmaningen till alla som inte luskammat sig - GÖR DET NU... Luskamma era barn också så blir det några färre att kamma på fredag!! Visst skulle det väl kännas skönt att skicka barnen på skolan med ett "OK - Jag är lusfri" i pannan!!

Nu ska jag sätta på potatisen och leta nåt gott att bjuda till... borde finnas nåt i frysen... gissar på att mina fynd antingen blir köttbullar eller fiskpinnar.... inget av delikatesserna känns nå inbjudande men - man kan ju inte få oxfilé varje dag!

på återhörande.... från lus-jägaren på Skorpedsvägen 29 (mina ungar är kollade och inte en enda lus)!!
Anta utmaningen - lusfria barn.NU!

Inga kommentarer: