måndag 21 september 2009

Rika fruar!

Jag va bara tvungen att kolla in treans nya program om Hollywood fruar. Rätt kul program men blir man så där knäpp och fånig bara för att man har obegränsat med pengar så tror jag att jag väljer att förbli fattig som en lus.
Det ska väl vara Anna Ankas snygga benz man vill åt då men annars vet jag inte om det är så mycket att stå efter. (varken som man eller kvinna :-)
Jag känner själv att jag närmar mig rikedom... För några veckor sedan spelade jag både lotto och på hästar i alla möjliga lopp. Kollade av lapparna lite sporadiskt och trodde väl inte att det va nån större vinst.
Hur som helst så tittade jag in på tobaksaffären idag och rättade mina kvitton - 19 kr på lotto. Slängde upp en tjuga och är med på lottodragningen på lördag igen - SNART SNART mina vänner så kanske även jag är rik som ett troll!
Då blir det en ny serie om Skorpeds rika brudar.... hur vi asar oss på fester, hur vi arrangerar välgörenhetsgalor, skaffar små äckliga hundra och går på spa-behandligar och massage i VÄSTERGENSJÖ. Undra vilken kanal som vill göra det programmet? Nja, eftersom det är rätt höga besökssiffror på våra bloggar här i Skorped så kanske det får räcka... Vi skriver här allt glamoröst vi tar för oss om dagarna om vi nu ids ta oss för någonting...
Är man mega-rik så kanske man tar dagen som den kommer.... vilket vi gör nu också bara vi är lediga från jobbet!!!
VAD är skillnaden??

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2 kommentarer:

lantislygdman sa...

Hello...Idag fick jag premiärha mitt nya fina halsband. Tack så mycket! Och du jag känner fortfarande inte igen den där pinkbruden.....

ScrapAnga sa...

Hördu, det låter ju kanon, för du vet väl vad det innebär. RIK KVINNA.
Jo för enligt Anna Anka så är det kvinnans uppgift att ge mannen en av.....ng varje morron när han vaknar, vem kommer till dig då????
När gubben är borta???