tisdag 12 mars 2024

Veckan som var…

Fina dagar i stugan!
Det går bra att göra ingenting i flera dagar. Upp i ottan å dricka kaffe, se lite tv… på med träningskläderna och motionera… ena dagen promenad och den andra löpning… så roar jag mig när jag är ledig.
Drog till Bjästa en dag, hämtade paket och en loppisrunda. Inga stora fynd men kul ändå.
-
God mat och levande ljus… brinnande brasa.
-
Två dagar var det riktigt fint väder… det töade bra på altanen… passade på att skyffla bort snön som låg kvar, nu börjar man längta till att få olja in trallen… funderar på att använda Västerbottensåpa i år. Vi får väl se vad det blir… brukar bli så fint när man fixat till trallen.
-
Nils kom hem några dagar… alltid lika gött å få rå om honom lite. Å i Norge blev det vinst för Axels lag så nu väntar slutspel, sååå spännande! Nu är det inte länge kvar tills de kommer hem till Övik. Stora barn å stor längtan efter dem.
-
Ny vecka med jobb och lite annat. Ikväll var det en riktig rysare när Modo spelade… å vem trodde att man skulle sitta å titta på Linköping - Örebro-matchen? Hur det än va… så va det Örebro som gick segrande ur striderna och Modo gick på semester! Trist avslut på den säsongen men starkt att hålla sig kvar i SHL. Nu lägger vi krutet på Gruner i Norge, viker in tummarna och hoppas på en sju-jäkla-flyt och vinster!
Jo då… vi har ju lite feelings för Timrå också… där vill vi också ha fler å mer vinster.

Inga kommentarer: