lördag 4 oktober 2014

Trög!

Vissa dagar har man bara lust att riva ut ur almanackan och kasta bort. Jag är verkligen ur less just nu.   Lördag... Ja, vad är det för kul med det? Här råder mest bara tråk... Får inget gjort och känner mig allmänt BLÄ!
Skjutsade Nils på kalas och sen en vända till Docksta. Bänkskivan skulle lyftas på plats av tre starka karlar... Jag fick agera taxi... Tur att de är kul att köra bil. De blev himla fint iaf... Kika in på "timmerstugebloggen" där finns bilder.

Hem i raketfart, hämtade hem Nisse... Fixat käk och handlat. Å nu Modo match på tv. Rickard är kvar i Docksta, Axel har däckat på soffan.

Om allt hade funkat så skulle vi ha varit på plats i Fjällräven Center men nu blev det inte så. Vi hade även kunna varit på dans i Byvattnet men det blev inte heller.

Slänger väl fram nå taco grejs så grabbarna får mat, själv är jag inte ens hungrig. Va nåt fel redan vid frukost... Jag som brukar vara vrålhungrig på morgonen ville inte ha nåt... Knappt kaffe... Då är det nåt fel på riktigt.
Inte blev det nåt kryss som planerat heller... Ur led är tiden. Tror jag gör som björnarna - dags att gå i ide. Sova tills det blir vår...

Nu ligger Modo under också... Så inte ens matchen är kul att se...

Ja, va ska man säga, luften har fullständigt gått ur... Ingen energi-påfyllnad på länge... Ingen att tokskratta med... Men då kan det väl bara bli bättre. Känns som det blir en tidig kväll... Som sagt Gå i ide är nog ingen dum tanke!

Fy va tråkig jag är... Men idag blir det inget roligare än så här!

2 kommentarer:

Linn Häggström sa...

Ibland behöver man bara en kram - du får en här!

Katrin sa...

Tack Linn!!