torsdag 11 april 2013

Run for your life!

Så har man gjort helg. Arbetsveckan går alltid lika fort. Man hinner knappt in på jobbet så är det dags för helg. Kanske är det för att det är så fullt upp hela tiden som dagarna rusar iväg.
Idag hade jag turen att få äta lunch med my friend Anna... till samma place kom fru Nilsson från Mosjö så där fick vi oss en trevlig prat och mat stund.

Blev en aning försenad... hade lite fix att göra innan det blev helg så jag slog en signal till fritids och bad att Axel skulle åka buss hem så han skulle hinna till sin trumpet spelning. MEN det gick väl si så där, bussen åkte inte in på skolan så istället kastade sig världens bästa Vivi i guld-benzen och skjutsade hem Axel. TACK snälla Vivi!! Du är toppen på precis alla sätt! Det är tur man bor i Skorped - där löser sig allt till det bästa. Har jag sagt att vi har världens bästa fritids?! Om inte så säger jag det här och nu!

Grabbarna och jag gjorde en repris på gårdagens middag. Axel åt pastasallad och Nils pärer å fiskpinnar... Själv va jag så proppmätt sen lunchen så jag tryckte i mig vattenmelon - Så gott!!

Efter maten va det dags för lite träning för killarna... jag hade tidernas värsta huvudvärk men trollade bort den med en alvedon och kaffe... Fick lite dåligt samvete när jag va lat så jag hoppade i träningskläderna och tog en springtur... blev nog 5 km, åh va härligt... NOT - ja, efteråt kanske men just när man springer så håller man ju på att dö. Jag blir nog aldrig en sån där träningsmänniska som inte kan få nog av motion... bara älskar att få ge sig ut å svettas å flåsa.
Fast nog är det bra om man rör lite på sig - jag vill bara känna att det är KUL!! Skam den som ger sig - bara att ta nya tag imorgon eller kanske på lördag... hörde nåt om snö imorgon - det är ju ännu värre än en jobbig löprunda.
Skulle man kunna springa fram våren skulle jag nog kuta nåt så in i helv... å skulle man kunna motionera fram en lång, varm och solig sommar - jädrar va jag skulle springa!

Ikväll kommer husbonden hem, fast då sover nog husfrun, skulle visst bli sent... är så sugen på fortsättningen på boken.

Idag fyller Maria Sundberg år... Grattis Maria och välkommen hem från Haiti. Ska bli spännande att höra hur ni haft det.
Vill Du höra mer om deras resa... håll utkik - det kommer ett datum, det kommer en tid... å det kommer en överraskning för alla som traskat hela vägen till Haiti... Spännande!!

Svammel svammel - nu ger jag mig för idag. Tack alla som gjort min dag så trevlig... jag har mött många människor som på ett eller annat sätt ger guldkant på en helt vanlig dag. Som bryr sig och som uppsakttar MIG för den jag är!


Inga kommentarer: