söndag 3 maj 2009

Pigg - piggelin!

Jag är helt hopplös! Ikväll va jag på möte på bygdegården... jag höll nästan på att somna strax innan kaffet. Kom direkt från en flottig pizza och blev så där eftermatentrött.
När jag kom hem sov mina killar på soffan, även den stora killen!! Jag körde dem i säng och började dammsuga och plocka undan. Hm, jag som va så trött - vart tog det vägen?? Jag har iaf städat bort efter lördagens gäster men även dagens små fötter som sprungit in och ut. Från sandhögen till tv:n... inget man som mamma jublar över men va tusan ska man göra?? Skadan va redan skedd och grus går ju att dammsuga upp som tur är.
När jag va klar med min städning satter jag mig med fötterna i en hink. Det va verkligen jätteskönt och avslappnande! Nu har jag så mjuka och fina fötter. Varför ska det va så svårt att sätta sig tio minuter och njuta lite??
Jag borde givetvis gå och lägga mig NU! Jag va ju TRÖTT... men NU är jag inte trött! Piggelin kan man säga FAST ändå inte? Något kryptiskt men ändå!??

Trött eller ej... tiden är ute och jag ska upp i ottan på sätta på kaffepannan!

Skickar ett jättegrattis till Maria min vän som gift sig i helgen! GRATTIS MIA!

Go´natt!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Hahaha, ja du är en piggelinspruta.
Vi hade bröllop i helgas med, syrran var och gifte sig, så nu har man fått sig en ny svåger, kul.
Nu är det bara brorsan kvar, för nu är alla syrror gifta, men han säger bara, är ni gifta, så ska jag leva i synd, hihi.
Hare gott