fredag 28 februari 2014

Ego booost!!

Vilken dag, vilken vecka... Jag är nog jätterik... inte på pengar kanske efter att ha betalat månadens räkningar men jag är rik på så mycket mera.
Märkligt nog så känner man av det mer vissa dagar... Idag känner jag det massor!!!

Att bli fylld av bubblande glädje och nöjdhet. När man känner att man har så många snälla och goda människor omkring sig... Då blir jag glad. Det är precis samma känsla fast tvärt om så klart som när man känner sig värdelös, ensam och sämst...

Det är svårt att sätta fingret på vad det är.

Om nu någon har missat att jag varit till frissan idag så, ja, jag var till Bjästa idag och klippte och färgade mitt hår... slängde ut en bild på fb... eftersom jag inte har bytt profilbild på flera år så var det kanske dags. Snacka om egoboost... Alla är så snälla och säger fina ord och "gillar"... även om det bara är ett "gilla" så blir man glad iaf... Det är det som är det fina med FB... enkelt att gilla nåt!
Jag har pratat med flera idag som gjort min dag... pratat genom SMS, e-mail, snabbmeddelanden, pratat på riktigt... ja alltså face to face (så där som man gjorde förr i tiden) ;-)
Just nu känns det som jag har så himla många omkring mig som är så snälla och omtänksamma! TACK ALLA fina! Rikedom!
---
Nu ska jag och Nils mysa... Det är ju bara han och jag hemma den här helgen. Rickard och Axel roar sig i Umeå på CUP. Jag va så nyfiken och se en av matcherna så jag fixade "Live arena" - 59 kr/månad... så imorgon blir det till att bevaka KB killarna från soffan... lyx!!
---
Nu säger jag bara ... VARMT VÄLKOMMEN till vår nya stora barnfamilj som ska flytta till Skorped!! Det kommer att bli toppen, å jag hoppas att mina svar på frågorna va till nytta och att ni ska trivas

De blåser bra vindar just nu!!

Kramelikram!!


Live Arena!!

Jäklar. Va spännande,  jag kan se matchen KB spelar på CUPEN... Kör hårt killar!! Tänk, jag ser min egen kille spela... Från soffan. Jag hör även att Kb klacken sköter sig perfekt!! Pirrigt!

Gröna!

Inser att mina ögon blivit grönare med åren... Ja, man är ju inte blåögd iaf...

Nyklippt

Idag har huvudet hamnat under saxen... Björn klippte bort massor av mitt hår!! Kerstin färgade... Å slingade... Känns ovanligt kort men på nån vecka är det ju långt igen!! Känns iaf himla gött!!
Ha en najs helg vett ja!!

Bästa frissan!!

Roar mig hos Petterssons Frisering idag!!  Klipp, färg å slingor!!
Axel och Rickard har dragit på CUP i Umeå så... Nisse och jag är ensamma hela helgen!

onsdag 26 februari 2014

Vårstädning...

Det fortsätter att droppa från taken och nu va visst Vasaloppet i farozonen också... snö finns men det kommer vatten underifrån... första året Vasaloppet går på vattenskidor?? 
Nu är det iaf bestämt att de kör som planerat och jag säger bara tack gode gud att man inte har nån startbiljett till detta vansinneslopp... 9 mil i snöslask... Nej tack - detta lopp avnjuts från tvsoffan!!

Här har det städats lite idag... ja, en helt vanlig onsdag, tvätt och städ... ovanligt?? Nej, precis som alla andra dagar kan man säga.
Tog fram min schyssta fönsterputs grej jag fick i julklapp... satte den på laddning men längre kom jag inte... Det blir putsning en annan dag (putsning, det va besvärligt att skriva, höll på skriva pussning... "pussning en annan dag"..., va ni skulle ha undrat vad jag menade med det??) 

Grabbarna kom från skolan och det blev mat och sen iväg på träning... Medan grabbarna tränade städade jag skrubben, de blir för himla äckligt där inne... damm blandas med blöta grejer... läskigt värre... men nu är det fräscht och fint. 
Eftersom vårat gäng ska på Cup har vi tvättat tröjor och damasker... vilka snyggingar vi ska visa upp i Umeå till helgen.
Jag stannar hemma och bevakar det hela från cup online... 

Axel och jag har spelat tillsammans ikväll - han övar lite bättre på trumpeten om jag är med honom... och jag förstår honom - det är inte alltid busenkelt att hitta rätt i noterna. Sen är det ju så himla kul att spela tillsammans också. Vi drog några låtar och avslutade med "den blomstertid nu kommer"... Längtar tills det är dags att lyssna på den på skolavslutningen

Imorgon är det arbetsveckans sista dag... det är ruskigt vad veckorna går fort... Bäst att hoppa i säng... men först måste jag locka in min lilla söta tjej... Juni är ute och ränner...och det är icke godkänt av mig - katten ska sova inne om natten!

Sov så gott... livet leker och jag har nästan skrattat ihjäl mig idag... Tänk va en snabb kopp kaffe kan förgylla en dag... tänk va vi har skrattat åt ingenting... men ändå så klockrena saker...
 Best friend!! Law Law!! 

tisdag 25 februari 2014

Ljuvligt ute!

Fåglarna kvittrar, solen skiner! Svidade om när jag kom hem från jobbet och tog en promenad... 7 km prat och trevligt sällskap!
Grabbarna drog på miniorerna och scouterna... Å kom hem glada i hågen som alltid efter en kul kväll på kyrkan!

Nu har jag spanat in Glada Huddik gänget... Några va på besök i riksdagshuset och ställde frågor till statsministern: "Torbjörn Fälldin, ha han slutat han"? Bra fråga!!

Strax dags å göra kväll!!

måndag 24 februari 2014

Hejsan hoppsan!

Veckan har dragit igång med en rivstart. Jobb och sen träning i Bjästa. Grabbarna va äten och klar när jag hämtade dem på skolan. Slängde in mina springskor och kläder i bilen, tänkte att jag kunde göra nåt nyttigt medan grabbarna tränade. Sagt å gjort... Runkeepern och jag tog en 5 km sväng... Kändes skönt att springa ute men mindre skönt med allt snöslask som sipprade in i mina skor.

Hur som helst, jobbat och tränat... Läxor och kvällsfikat.... Själv provade jag nån protein drink som smakade skit... Skulle inte testat om det inte funnits här hemma... Första å sista gången... Om jag inte håller på att dö av hunger.

Packa upp träningsväskorna och packa ihop den här dagen... Avrundar med Familjen annorlunda!

söndag 23 februari 2014

Mycke sport idag!!

KB värmer upp eller är det ner?? 
Årets Bengt Hellgren stipendiat
Möte utan fika?? Inte i Skorped - Linda och Kalle fixar semlor till kaffet!!
Det blev inget guld i fem milen, ingen medalj alls... Men av svenskarna va han först, Anders Södergren! 7a är väl en bra placering, ett turnummer för många!!

Knäppte några bilder när KB värmde upp... kvicka ben... Så blev det vinst också.
När vi kom hem skulle vi se Tre Kronor ta guld... Gick ju sådär kan man säga... Jag hoppade i springskorna å sprang 5 km istället - pust!!

Avslutade dagen med SSK s årsmöte, som vanligt skrev jag protokoll och vid min sida en trogen vapendragare... Gunilla höll i klubban! Ordning å reda!
Årets Bengt Hellgren stipendiat blev den sprudlande tjejen från Mosjö - Linnea Nilsson - stort grattis och lycka till med fotbollslaget!!

Skorped damlag va ute på löpträning ikväll. Det kryllade av brudar borta vid kyrk åkern... Härligt! Å som de tränar!! Kör hårt tjejer.
Som sagt, sport i massor. Å imorgon är det en ny vecka... De vankas vår i luften, enligt meteorologen, och med vår kommer vårkänslor.. De du!!

Södergren!!

Nu ska han ut i spåret, 5 mil! Ödmjuk å trevlig... Han är nog också en god människa!! ;-)
Sista OS och slutet på karriären. - Snyft!!

lördag 22 februari 2014

Mello feber!

Nu har vi sett melodifestivalen, ja, ingen större succé. Några kända ansikten - givetvis från Skorped!

Vi har haft en hockeydag, en bra med både vinst och förlust... Imorgon tar vi nya tag... Match i Bjästahallen.
Livet rullar på, och snart är det måndag igen. Precis som det ska...

Nån som såg Mia på Grötö i onsdags? Lotta Engberg va på besök, hon hade en skön livsstil, det finns bara bra dagar... En regnig dag är en bra dag också... Man kan ju inte göra nåt åt det iaf. Jag önskar att jag kunde känna likadant. Det gäller att hitta glädjeämnen i varje dag! Kanske inte helt lätt men jag ska banne mig tänka så också.

Konstigt, när jag satte mig för att skriva hade jag massor av ord som ville ut men nu blev det helt tomt... Jag är väl bara så himla nöjd och fridfull just nu... Så det är väl bara att njuta!!

Imorgon blir det en ny träningsdag, som jag skrev tidigare är jag ingen vidare motionär... Genomlider min runda med känslan man får efteråt. Jag vill bara bli klar, måste ladda mentalt och då finns ingen återvändo... Så jag får väl börja redan nu, förbereda mig mentalt... Då ska det nog bli bra ( bli av).

Fy vale vilket mega-super-tråkigt inlägg det här blev men se det går inte att göra nåt åt... Vissa dagar är bara så!
Om fyra månader är det midsommar... Hej å hå va fort det går... Vilken härlig tid vi har framför oss...

Sov så gott... Dags att kalla in katten, blåsa ut ljusen och hoppa i säng! Drömma sött om - haha, det säger jag inte, jag berättar inte allt... Några hemlisar måste jag få ha! Och även om jag skulle prata i sömnen är det ingen som hör mig... Babbel-babbel...

Dagens sammanfattning!

En dag i strålande sol i Järved. En vinst där Nils fick göra två mål. En förlust tyvärr. Sol, kaffe, semla och glada barn!

Present till mig!

Tack snälla Mia!! Jättefint fat som jag tittat på flera gånger! Kram till dig min fina vän!

Kb i Järved

Fullt ös en fin vinter dag

Hockey x 2

Nu bär det iväg på hockey. Axel ska till Svedje och Nils till Järved... Men först via Bjästa. Måste hämta backarna!
Håller som bäst på att tillverka en pastasallad, grabbarna måste ju äta riktigt!!
Kör hårt. KB!
Jag blir nån sorts flygande supporter ska försöka bevaka två ställen!

fredag 21 februari 2014

Motionera mera!

Får man bara fart på benen så går det liksom av sig själv...
Skickade ett mess till min gode vän och kollade om det va för snöigt att gå ut... såg inte ut att vara nåt mys väder direkt.
MEN eftersom bollen är kastad så är det bara att fånga den... ställer man frågan - Ska vi gå ut nåt idag? så kan man inte svara NEJ, jag orkar inte... (då ska man va sjuk eller ha nåt annat viktigt inbokat)
Så sagt å gjort... på med dubbla underställ och ut i snöyran och halka. Världens tristaste underlag att gå på men 5 km blev det iaf.
När jag kom hem så va jag så sugen att prova min nya löp-app som funkar på indoor running.. så av med underställ å på med springa-fort-kort-brallorna... kändes lite stramt sen gårdagens löpning men jag förbättrade min tid och nu har man nästan fått ihop en mil idag också.

Återigen säger jag som jag sagt tidigare... det är bara på vilja och tjurighet jag motionerar... det känns bara så himla bra då det är gjort. Så det är nog på den känslan jag springer eller åker skidor...

Nu är det bara att dra på sig ytterkläderna och ge sig ut och skotta snö... hm, det känns väl så där eller så väntar jag en stund tills det gett sig med snöandet... måste väl äta nåt ur min totalt urlakade kropp ;-) Man skulle nog ha blivit katt iaf. Äta sova leka busa...  å så sova lite till...

Glöm inte att det är afterwork på Station ikväll!! De väntas företagare från andra sidan skogen!!
Sååå välkommen till Skorped Anundsjö-bor!!

Mitt nya mantra!

Pepp pepp pepp!! Ja, de är väl så man ska göra - peppa sig själ, mental träning - tro på sig själv... Se bara på skidlandslaget... Flera har jobbat med mental träning och det verkar ju funka!!
Ha en fin fredag!! Å Grattis till Madde å Chris - en ny kunglighet har födds... Men vilken bebis känns inte kunglig?

torsdag 20 februari 2014

Skol If

Här har vi styrelsen för Skol IF kanon ungdomar!! Glöm inte att betala medlemsavgiften... 20 kr. (Linda, jag har ditt kuvert, medlemskort kommer)

Kaffe skvätt

Nu tar jag en kaffeskvätt!!

Vi fortsätter...

... med stuglivet... Taco torsdag är vanligt i camparsvängen och fjäll livet! De är kul att leka semester!! Nils är överlycklig... Tänk va lite som behövs ibland!!

Film tajm!!

Tro om man ska se den här skräckfilmen ikväll?? Blir nog inga popcorn till...

Att lura sig själv!!

Ibland är man bara för galen... Idag när jag gick ut på min promenad så va det så där "fjälligt" Kanske inte lika mycke snö som i Fjällen men ändå... rimfrost i träden och vinter...

Jag har många gånger sagt att jag är avundsjuk på dem som har en stuga här i Skorped... kommer hit och har sportlov, påsklov osv... Så varför inte låtsas att man själv är här på semester??

Jag lekte med tanken... JAPP, nu är jag på semester i min "stuga"... Efter frukosten tog jag en promenad med min stuggranne... Trevligt och när vi nu äntligen träffas så bestämdes det att kaffe på promenaden skulle det bli - vi är ju ändå på semester...
Vad gör man när man kommer till sin semesterort... Softar, fixar, gör lite som faller en in... så jag tog och fortsatte med det... Det gäller bara att lura sig själv.
Grabbarna slutade tidigt i skolan idag så de har varit ute och åkt matta i grusgropen... precis det man gör när man är ledig..

Kanske svårt att beskriva känslan men tanken är ändå kul på nåt vis.

Nu ska jag röja upp lite i den här stugan... fundera på vad vi ska äta och sen får vi väl se vad vi hittar på!!

Ha re bäst mina vänner!!

Löpbandet är invigt!!

När ska jag börja tycka att motion är kul?? När ska jag få det där springbegäret jag hört talas om??
Hur som helst så har min kompanjon och jag prat-promenerat i 7,5 km ( Vi har inte träffats på en hel vecka)
Sen när jag ändå va på gång tog jag en halvtimme på löpbandet... Visste inte riktigt hur fort jag skulle ha det så jag provade mig fram... Svettig blev jag iaf och nu har jag nåt att jämföra med nästa gång? ¿ Jo, för nog ska jag springa fler gånger... Helt perfekt, SONOS och Spotify på högsta volym, ingen ser mig å de få va precis vilket väder det vill... Inget att skylla på. Jag har till och med hittat en app för "indoor running"
Spring för livet... Å hopp in i duschen!!

Rundan...

Ut å andas lite luft...

onsdag 19 februari 2014

Borta bra... i Björkarnas stad..

Nu har SV Västernorrland varit ute på äventyr. Vi åkte igår med tåget till Umeå. Premiärtur för mig som inte provat på järnvägen...
Tåget gick i god tid... Vi möttes av våra kollegor som stigit på tidigare... Knallade in på folketshus och träffade en massa folk i från Västerbotten... Kul att träffa kollegor!!

En bra dag med späckat schema. Installerade oss på våra fina hotellrum - rena rama prinsessrummet. Helt okej i min smak. Synd bara att man inte hinner chilla... för det va bara att hoppa i kvällsstassen... och vidare mot middagen.
Vi fick en svampsoppa i förrätt som smakade - ??? typ ingenting...
Vi fick renkött till varmrätt... RÖTT!!! Vilket åkte raka vägen in till kocken igen... vår servitör ville inte att vi skulle steka på köttet för då kunde det få en annan smak... MEN se jag vågar inte chansa att äta råkött nån mer gång - jag har mått på tok för illa efter jag ätit blodiga biffar...
Vi fick som vi ville och jag är såååå himla nöjd att jag sa till - mina bords kamrater också... hade inte jag sagt nåt så hade vi suttit där och petat och behövt smita iväg på MAX innan vi skulle på teaterföreställningen.

Teatern va lite speciell - MOOMS teatern där ensemblen består till viss del av utvecklingsstörda. Mycket duktiga! Handlingen var kanske inte i min smak men vad gjorde väl det?

När föreställningen var slut slank vi in på Lottas krog och tog en pilsner, många glada skratt och galna idéer på kommande kurser eller förmodligen inte kommande kurser för det barkade iväg lite väl...
Hur som helst så hade vi jättetrevligt.
När stället ville stänga så gick några hem och några gick på Bishop och tog en slurk till... man måste ju passa på att umgås när man kan.
Men allt kul måste ta slut... Det va ju en dag idag också...

Hotellfrukost och mera SV arbete... innan tåget gick hem så hann vi snurra runt på stan också.

Det är helt fantastiskt va tåget går fort... 45 minuter tog det att ta sig till Örnsköldsvik. Kramkalas och tack å hej innan jag hoppade av på perrongen och rullade iväg med min väska.

Barnen har fått lyxen att få sova hos farmor och farfar med tillhörande service (skjutsning till träning, mat, gofika och mysfrukost...) Tusen tack snälla snälla ni!! Makalöst va bra ni är - jag har en sån tur att ni finns och alltid ställer upp när det rör till sig totalt!

---
Idag fyller min kollega Karin år - Hoppas att du haft en riktigt härlig dag och jag antar att du inte fått några långkalsonger i present!! 

När man varit på vift och kommer hem så går luften ur... ikväll blir det inte många knop, det tar jag igen imorgon!!

Hemma bäst...!!



Hemöver!

En natt i Umeå får räcka... Två trevliga dagar med SV folk... Nya bekantskaper och många skratt!!
Igår såg vi teater som va lite speciell och sen tog vi oss några öl på stan... Lottas och Bishop sen hem å hopp i säng!!

tisdag 18 februari 2014

Umeå by night!!

Mitt fina hotellrum!!
En mjuk och härlig säng... 4 kuddar till en person!!
Dessa hängde bredvid sängen... undra om nån överhuvudtaget testat dem?
Jag lyfte ner en av hantlarna och den va rätt tung -
Det fick räcka... hade inte tid för mer träning än så
Incheckad på hotellet och mat i magen, strax dax för MOOMS teatern...
Undra just om jag ska testa hantlarna vid sängen ikväll eller imorgon... Ovanlig inredningsdetalj!!
Kramelikram!

Vad är det som sticker i ögonen?

Det är nåt på himlen som sticker i mina ögon... Nån som vet vad det kan vara?? Har att det kan vara solen... men är det möjligt? Trodde den försvunnit för gott?!!


Jag har precis insett att mitt liv skulle bli betydligt enklare om man skarvade på 10 minuter/timme... Det skulle ge mig lite mindre stress och "i-sista-minuten-känsla".

Idag drar SV-personalen till Umeå...






söndag 16 februari 2014

En sån hockeyhelg...

10 matcher avverkade... Nu har vi landat i hemmets lugna vrå. Sambon har åkt på jobb så nu får jag ensam rodda allt. Men mat har vi fått, matdosorna är gjorda, bilen är tankad och städad inför morgondagens inspektion. Återstår att packa träningsväskorna så de är klara till träningen. Bänken är avstökad, diskmaskinen urplockad... Ja, jag ligger nog rätt bra till... Måste packa en liten väska inför min tripp till Umeå tisdag till onsdag... Full rulle och inga sittsår funna!

lördag 15 februari 2014

Guld vinnare i Mål Ivar cup

En lååång dag... Men det blev guld för KB65 Bra jobbat!!

I bilen...

Nils knäppte Kort på mig på väg till Modohallen!  Nu har jag hunnit till Bjästa, gjort ett pass i kiosken och så tebax till Hörnett!

Men hade man varit hemma har man väl fått avnjuta några kilometrar på den nyss införskaffade motions grejen... Löpband är livet?!

fredag 14 februari 2014

Flowers...

Så fina...

Buzzador kampanj igen...

Nu ska vi buzza bort alla tandtroll!! #oralpbsmile#buzzador

Alla hjärtansdag!

Axel och jag har varit till tandis... När vi kom tillbaka på skolan så bjöd vi alla barn och lärare + mattant och städerska på hjärtan...

onsdag 12 februari 2014

Tala ur skägget...

.. eller nattmössan... eller va tusan som helst.

Jag är övertrött på folk som är så förbannat sur hela tiden. Sätter sig själva som nån sorts martyr (ibland) när det passar dem själva. Glad och trevlig när det passar... sur som ättika i nästa ögonblick...

Jag har sagt det förr och säger det igen, NÄR ska man bli lite mer ego och strunta i alla som inte bryr sig tillbaka?? Det är ändå en stor falskhet som inte är värt att lägga energi på. Om man är vuxen och tycker en massa saker så TALA UR SKÄGGET - Säg vad tusan som är fel eller om vi helt enkelt ska säga tack å hejdå till det som en gång var! 

Tur att det finns så många andra som är så mycket bättre... så mycket roligare att lägga energi på!! Barnen till exempel.. Idag har vi haft Skol IF möte - vilka schyssta elever... ! Det är en ära att få vara med dem.

GRATTIS GUNNAR!! Ikväll har vi vrålfikat hos Gunnar som hade födelsedag... Mycke mumsigt fanns det där.

Ja, annars då... förutom att jag är förbannad på det översta i inlägget... Jo, tack... det är bara bra - ska hoppa i säng och göra kväll - jag ska nämligen upp i ottan - bilen ska in på service kl 07.00 vilket innebär att jag ska åka mycke tidigare än vanligt... MEN vad gör väl det, det är ju snart helg och då är det hockey för hela slanten... Nisse spelar både cup och match... Axel spelar match x 2 eller kan det till och med vara 3??
Sambon är hemma  - vilket gör att min helg helt plötsligt blev hur enkel som helst!!

God natt!




Varning!!

Nils jobbar som skyddsombud och utfärdade en varning... Takras

Drömma får man

Grått och trist väder... Sitter och surfar runt lite... För 19 502 kr kan man landa i ett varmare land... "All inclusive" klick klick...

tisdag 11 februari 2014

Urk!

Maginfluensan är väl det dåligaste som finns... Nils fick en släng i natt och det innebar att jag fick vara hemma idag... Som vanligt en massa samtal före kl 8
Sms till Gullik: jag ska inte åka med dig, Nils är sjuk
Sms till kollegan: Nils sjuk - jag vab
Sms till chefen: Nils sjuk jag vab
Samtal till tandis: kommer inte idag, Nils sjuk - ny tid inbokad...
Samtal till fritids: Nils sjuk!
Samtal till skolan: Nils sjuk!
Logga in på forsakringskassan.se =Vab!
Sen kan man ta hand om sjuklingen och riva ur sängkläderna... Inte för att det hänt nån olycka utan för att jag hatar magsjukebaciller! Skulle finnas nån dödande spray att spraya ut i huset.

Nåväl - själv mår jag prima! Måste kanske ta en Gammeldansk till kaffet... Det närmaste en dödande spray man kan komma! Medicin ska väl smaka dynga om det ska ta nåt ;-)


måndag 10 februari 2014

I brist på egna!

Dåligt med bilder idag, snor en ur telefonens egna...
Vilken speciell dag det här blev. Allt liksom blev precis tvärtom vad jag planerat och tänkt. Men det blev bra ändå.
Fick ett dystert och tråkigt besked idag... Livet har tagit slut så även en djävulsk sjukdom. Det tåras o ögonen hur orättvist livet är. Det är även 6 år sedan Robin lämnade jordelivet - tragiskt, tråkigt och orättvist. Vem är det som styr och ställer på just den här fronten?? Å vi andra som inte har en dödlig sjukdom, vad klagar vi över?? Lite trött och snorig... Lätt illamående... Det går iaf över!!
Alla har vi våra små krämpor och klag-dagar... Nåväl - det kommer bättre dagar. Jag hoppas på en riktigt bra dag imorgon!!

Livet är precis som bilden... (fundera på det) jag har iaf min syn på det...
---
Fy vale va lat jag är... Trodde jag skulle hinna motionera idag men tji fick jag... Kom hem, åt en rejäl middag (fil å flingor) sen drog jag på Mackmöte... Kom hem och skrev protokoll... Spanade in lite "detta har hänt i OS idag" sen hoppade jag i säng. Å här ligger jag nu.
God natt Gott folk! Va rädd om varandra! Njut av stunden! Njut av livet och alla lyckliga stunder, kramar och fina ord!!

(gissa om det är svårt att skriva blogg och lyssna på talbok samtidigt) ¿¿¿???

Upp med humöret!

Just nu är det bara en massa depp och sjukdomar... För många som drabbas av en massa skit! Man blir bara bedrövad av allas bekymmer!

Själv har jag bara lite tidsbrist men det dödar inte iaf. Trots dropp från taket, tö och slask känna det långt till vår. Som vanlig kommer månaderna att gå fort och snart står allt i grönska igen... Jag längtar! Mer sol åt folket!! Mer glädjeämnen och mer LAW!!

söndag 9 februari 2014

Alla snackar Sotji...

OS i all ära... Alltid nåt att titta på under os veckorna... Nya sporter, konstiga sporter, vanliga sporter, ja de finns massor att se och tycka om OS. Jag tycker det är tragiskt att SVT endast får visa stillbilder från dagens händelser... I denna moderna tid när allt kan sändas digitalt, i både 3D å 4D... Då får SVT köra flanellograf. Pops och Karlsson gör ett bra program trots allt men nog måste de kännas surt - Visst är det väl 2014 och OS borde väl vara nåt som alla ska ha möjlighet att se.
---
Inser också att det finns helt livsfarliga sporter, störtlopp och rodel... Att ställa sig på ett par skidor å åka rakt ner för ett isigt stup, att lägga sig på en kälke å kasta sig ut för en glashal tunnel... Jag tycker det går nog fort i Magic eye på paradisbadet.
Tur det finns våghalsiga typer,  hade alla varit som jag skulle det nog inte bli många OS grenar!!
---
2 OSmedaljer så här långt. Kalla igår, Hellner idag...

Blötsnö

Snön är as tung just nu. Har skottat lite men den va inge kul!

Nils och jag har varit i Bjästa på match. Jag hade tjänstgöring i båset... Alltid lika spännande, lite strul vid en utvisning men annars gick det bra. Man måste ju få vara nybörjare.

Kb förlorade men för Axels lag blev det vinst i Härnösand.

Helgen har förflutit. Vår lilla afterwork i fredags blev lyckad... Äntligen fick vi träffa lite vänner över några öl och lite mat. Vi höll ut till kl 3 på natten, det är inte klokt va tiden går fort på nattkröken.

Imorgon är det jobb igen... Jag har just gått igenom veckans träningar och matcher plus en cup... Ser ut som att mitt schema är rätt späckat de närmaste 7 dagarna - plus att jag blir gräsänka... Pussel pussel pussel.... Med lite flyt ska jag nog få ihop det!

fredag 7 februari 2014

Nu kör vi afterwork!

Vi skojar till det på Skorpedsvägen 29... Afterwork i goda vänners lag!!

torsdag 6 februari 2014

Full rulle mot helg!

Nu gott folk är e helg för mig. Jag har till och med fredagsstädat redan på torsdag kväll. Nu ligger man bra till!

Jag har nåt trevligt på gång... Så friends... Håll ögon och öron öppna det närmaste dygnet. Rätt som det är plingar det till i telefonen. Eller så blir det kattskit av alltihopa... Men det vore väl synd ;-)

Såg att en av mina läsare undrade vart annonsen om afterwork i Skorped hade varit... Det va i Anundsjö Aktuellt.

Nix pix... Nu ska jag umgås med min käre sambo en stund...

Natti nattis!

onsdag 5 februari 2014

Bullar

Det blev en liters bulldeg idag också... Åh va jag gillar att baka bullar... Bara fördelar... God doft, ett sant nöje å ett strålande resultat med många fika stunder!

Afterwork!

Nu kommer företagarna över skogen... Kul för Bredbyn å komma ut lite... Hi hii, skämt å sido... Varmt välkommen till Skorped. Fler borde köra en afterwork här! Så himla trevligt! Man måste nog slinka in på puben å se om man få träffa nå trevligt folk, nu när vi får "främmande"

tisdag 4 februari 2014

Godkväll

En hektisk dag med ett flängande hit och dit...
Nils va till tandis och fick rycka ut en tand för att ge plats åt de nya tänderna som kommer. Han va så himla duktig!
Vi har även hunnit på träning, bokat tid för klippning av trollen...
Kväll i huset och snart kommer sambon hem... Men då sover jag nog... Natti natti från en sömnig donna!

Skorped - Sweden

Lars Hellgrens företag "exero" fanns med i Anundsjö Aktuellt den här gången... Fastnade för Skorped- Sweden - så klart men ändå lite kaxigt!!

måndag 3 februari 2014

Det är det lilla extra som gör det...

Att unna sig nåt extra är jag helt värdelös på... Men då man gör det är det så härligt.
Jag hade ett presentkort på Tinas hudvård förra året och det va dags att använda det innan det gick ut så innan jul bokade jag en tid den 3 februari. Kändes som en evighet tills det va dags men dagarna går  och idag var det dags.
Man känner sig som en prinsessa där man ligger omsvept i ett varmt täcke. Ljuv musik och bara bli ompysslad! Tänk va lite som behövs för att man ska få ny energi. Ansiktet känns som sammet efter Tinas behandling. Vilken himla tur att jag har ett presentkort till på samma ställe.
Nu ska jag bara ta mig tid att boka en tid för massage också, fick två presentkort när jag fyllde år... Jag ska aldrig önska mig nåt annat i framtiden. Saker som gör gott för kropp å själ - så underbart!

Nu kom jag på att jag fick en sak till när jag fyllde år... Ansiktsmask å middag hos svägerskan... Undra just hur lång giltighetstid det är på den gåvan? Tror vi avvaktar tills vårsolen skiner och vi kan chilla på altanen med ett glas skumpa, eller va säger du Länsman?

Jag tror det är en katt som saknat oss idag. Juni ligger och spinner i soffan och håller om min arm. Gull-kissen min. Hade tänkt att kamma henne ikväll men det gillar hon så där lagom så det tar vi en annan kväll... Nu ska vi bara mysa!

På tv ikväll
Familjen annorlunda är alltid lika kul att se och beundransvärt... 12 barn... Haha vilken cirkus... Läste nånstans att de får  i barnbidrag 22 900 kr / mån (skattat å klart) men att ha barn är ju inte gratis direkt... Så det går nog ut några kronor också. Tänk bara vilken mjölk man måste köpa, å toapapper...
Ska man ha så många barn ska man nog ha en redig mjölkko och en massa höns...
Det är ett kul program iaf.

Ha en underbar kväll... Imorgon åker jag och VW till stan...


Victoria Secret

När vi va i Orlando hittade jag en riktig favorit blandat Victoria Secrets Alla underbara dofter! Nu finns dessa mister på en del butiker i stan, jag köpte min favorit, White cotton & pink lily på Tinas Hudvård!!
"I'm Love in it"!!