fredag 29 juni 2012

Desperat

Nu börjar jag bli desperat - det finns platser på jorden där solen skiner varje dag... Å det är över 30 grader... Måste bara ruska fram 20 tusen... Så drar jag den 13 juli! Hi hi...

Rapport från husvagnen!

Godmorgon - nu har vi sovit en natt i husvagnen igen. Vaknade till smatter på taket. ÄR det inte svinkallt så regnar det - denna sommar går till historien!

Nu är kaffet kok, och det är dags för sommarlovsmorgon och frukost. Nu vill jag ha badväder - grabbarna blir helt förstörda över att det inte blir några vikadagar. MEN det ser inte nå vidare ut på väderkartorna - regn regn regn... ingen sol och värme än på ett tag.

Vad händer idag då? Det har vi inte bestämt än... har inget spännande på schemat men rätt som det är så hittar vi nog på nåt!

Först en god campingfrukost!

torsdag 28 juni 2012

Grattis Nova!!

Hur kul kan det va att fylla 5 år? JÄTTEKUL!  Hur mycke paket å tårta som helst... Å massor med kompisar. Nu kryper vi in i husvagnen och spelar ett spel. Härligt med camping och semester!

onsdag 27 juni 2012

En kul dag!

Moln å blåst... Inget vidare badväder, då bestämde vi oss för en utflykt. Mot Sollefteå fast via Björksjöbadet - med kaffe korgen packad drog vi iväg. En kul dag. Vi hittade en triss lott som Axel, Ida och Nils skrapade, tyvärr ingen vinst denna gång men det kunde ju ha blivit stor kovan. Nu myser vi i husvagnen... Det är inte så tokigt med semester ändå.

tisdag 26 juni 2012

På besök hos cowboys

Har varit på Fort Kodjak och kastat yxa, blåst blåsrör, hört fler svordomar än jag någonsin gjort... Ätit god mat och kramats Glad sommar med mina arbetskamrater!!

Mitt dagsprojekt

Massor med bullar!

Blixtar å dunder

Så kom då åskan - small rejält! MEN mitt dagsprojek är klart. Kanelbullar på en liter. Nu kan det väl få bli sommar så vi får mumsa bullar i Vika! Åska å bullar ska väl få ändring på vädret.

Blekast i kvarteret i år igen...

Nu får det bli nån fart på sommaren. Det här är ju ren katastrof. Vi gjorde ett försök med Vika igår, Det va kallt och grått... solen kikade fram lite och då kändes det väl helt okej men så va den bakom molnen igen... inget vidare badväder. Axel, Nils och Oscar badade förvissor men själv så satt jag under en handduk och drack kaffe... ICKE GODKÄNT!

Vi for hem och jobbade lite på gården... planterade och grejade lite. Fixade till stenplattorna där växthuset stått. Antingen blir det bara en plats... eller så kommer det ett växthus dit igen, nån gång.
Nu ser det inte ut som det varit jordbävning iaf. En rabatt grävde jag också till.... vet inte vad jag ska sätt där men det reder sig. Min fina chokladblomma fick bo där iaf.

Fick trevligt besök av Helena, lite kaffe i solen och en massa roligt surr.

Nu har jag planterat nästan alla blommor - myggorna höll på att äta upp mig... tillslut blir man galen, det surrar och bits överallt. Usch! Gav upp tillslut och gick in och kollade på Lotta på Liseberg - tillsammans med Anna och Ida.

Ny dag - nya möjligheter - Blir förmodligen bullbak idag... måste bara vänta tills Konsum öppnar! Sen blir det iväg i eftermiddag och träffa lite SV kollegor - trots att jag har semester! Hoppas att det är uppehåll - barnen får vara hos mamma medans.

måndag 25 juni 2012

Rivstart på semestern

Semesterns första dag... Jag har redan hunnit till Kramfors flygplats och hem igen. Rickard skulle iväg så vi smög iväg strax före kl 6. Körde över Myrbohöjda så på 90 minuter va jag hemma igen. Snabbt gå´re bara man kan vägarna.

Just nu sitter jag i soffan och känner mig skittrött - så där trött så jag nästan mår illa. Grabbarna sover än och snart kommer kusin Oscar... de hade visst bestämt träff här till Sommarlovs-morron på tv. Mysigt.

Jag har slukat i mig en massa kaffe men det verkar inte bota min trötthet.

Solen skiner och det känns helt okej... tydligen är det as-dåligt väder i resten av landet så jag tackar och tar emot lite finväder. Måste nog kasta på sig bikinin... bäst att passa på!

Nej, mer kaffe, och på med en tvättmaskin sen blir det lite grävning ute... har några planter som ska i jorden.

Jääääsp!!

fredag 22 juni 2012

Bad lady

Nova doppar sig i Vika!!

Sill lunch

Å så mycket mums

Glad midsommar!

Nu är det midsommar! Glad sån på er allihopa! Nu ska jag snart krypa iväg ut i husvagnen och sova. Vi har provsuttit Robert och Lindas altan - jättefin! Å klar blev den till slutdatumet också.

Idag jobbade jag min sista dag - nu är det semester! Jag har turen att få ha en riktigt lång ledighet. Har föräldrardagar att ta ut - lyllo mig! Jag har nog inte fattat det det än... men snart så är man väl inne i semesterlunken.

Nu har jag mixtrat ihop lite röror inför morgondagens lunch... sen blir det lite äventyr för barnen. Måste nog upp i ottan för att hinna med alla lappar som ska sättas upp.

Ja, i år så är vi hemma på midsommar och det ska nog gå bra det också. Vi campar på gården. Servicebyggnaden är perfekt. Egen dusch... inga objudna gäster om man säger så... ingen handdisk - här har vi diskmaskin... ingen packning... här finns allt man kan behöva... inget är glömt "hemma". Vi är ju redan hemma.

Nej, dags att borsta bissingarna och vakna till en ny solig dag. Jag va ut en sväng nyss och det är helt underbart ute. Fåglarna kvittrar, det är ljust och rätt skön luft... Det är en sån där natt som man bara skulle kunna vara vaken hela natten... fast det går ju inte då är jag ju dödstrött imorgon och det har jag då inte tid med.

God natt alla... och god morgon!

torsdag 21 juni 2012

Lunch nöje...

Skulle köpa lite snaps till sillen, fler som tänkt samma sak... Skål - snart gör jag semester!!

onsdag 20 juni 2012

Underbara

Igår tittade jag förbi stugan i Docksta... Å där... Där fick jag mig en bukett liljekonvaljer. Längtan till havet är stor nu!

måndag 18 juni 2012

Det är ju faktist sommarlov!

Va är detta?? Inte en rad om skolavslutningen...Vi har sommarlov i det här huset... Ja, barnen är lediga men jag jobbar några dagar till...

Skolavslutningen va lika fin som alltid... Jag filmade en hel del så jag ska sätta mig nån regnig dag och titta.
Här kommer några bilder iaf.

Nils och Axels klasskamrater

Underbart med alla barn som sjunger!

Så här fick barnen åka till skolavslutningen...ståndsmässigt! Tack snälla Marina för skjutsen!

Axel är redo att sluta andra klass

Nils är beredd att gå på sin första skolavslutning!

Lite spännande är det nog!

Inte så dumt att ha en bror!

Japp, som sagt... sommarlovet är igång men den här veckan så är det en annan form av skola - FOTBOLLSSKOLA - kuligt värre!!

En fullt-upp-helg!

Det va här det skulle hända!

Klart för att ta emot gästerna!

å här kommer de ju... gästerna... Heja Sverige gul å blå!

Cykelparkeringen...

Å här delas det på den fina vinsten i Rickards tävling... Borde kanske ha ingått en treo också!
Vilken rolig helg det blev. Särskilt på fredag när den stora festen hölls... Fullt upp hela dagen med att fixa mat och tält. Det är mycket som ska göras när man jobbar med "EVENT" - När allt va piffat å klart var det bara att piffa till sig själv också.
Arrangörsstaben samlades kring ett glas champange en timme innan gästerna skulle anlända - LÄGET UNDER KONTROLL - CHECK!!
Gästerna började rulla in.. Maten räckte, folk rökte i rökrutan, herrarna gick på herrtoan och damerna på damtoan... lydiga gäster!
Fotbollen började och det blev ett himla tjo och tjim... synd att Sverige förlorade men vi hade kul ändå.
Kvällen slutade med ett behövande fotbad - de va visst lite slirigt i festlokalen.
Lördagen handlade mest om städning  och ihop packning. Mycke jobb, Tack till alla som hjälpte till å tack till alla som kom... ber tusen gånger om ursäkt om Du fick lite ont i skallen dagen efter... Hi hii!!
Skitiga fötter??? Då skulle du sett skorna!

EM äventyret är över för den här gången... men om två år är det VM....  Bara att ladda om!

Ett mycket lyckat party där vi hade vädergudarna på vår sida... Fast nog va det kallt på natten, 2 grader... Lite väl burrigt i EM linne!

onsdag 13 juni 2012

Rapport från Haiti

http://www.webben7.se/11359-arbetet_har_borjat.aspx

Ni följer väl Skorpeds ungdomarnas jobb i Haiti!

Nils nacke bild

Min kusin Björn gjorde en fyrhjuling i Nils nacke den här gången.

Turbo!

Just nu går livet i turbo fart. Idag har jag sprungit från det ena till det andra. Fast det är bara roliga saker så jag ska inte klaga... blir bara en kamp med klockan bara...

Startade dagen med dammsugning och promenad, frukost och dusch... Levererade ett par skor i storlek 43 till en skolavslutningspojke. Åkte till Överå och hade hur trevligt som helst med Malin. Vad jag märker nu så måste solen varit ganska så stark när vi satt där och surrade... jag är så solbränd på min nacke och axlar... Härligt!!
Efter att vi kramats hej då så åkte jag till skolan och hämtade hem "året som gått" d v s teckningar, extrakläder och skor. Blir alltid ett berg, tydligen har jag tagit dit en massa "uti-fall-att-kläder.

Handlade och klippte gräset - fick hem grabbarna och drog till mormor för att hämta lite av hennes fina plantor... undra just vad hon matar sina plantor med, de är så fina och frodiga. Tack snälla mamma!
Halv fem skulle vi befinna oss i Bjästa för klippning av grabbarna. De blev snygga som tusan - som alltid hos Petterssons frisering!
Gjorde några ärenden och sen hem.
Hade date med svägerskan, åt gröt, date med grannfrun, date med farmor och sen en sväng till Vika för ett kvällsdopp. Burr säger jag för min egen del men killarna badade för fullt.

Kom hem och kom på att sommarlovs tårtan inte va gjord - hm, så kan man inte ha det - snodde ihop en ERNST tårta som nu ska göras klar med grädde och bär... garneringen gör jag imorgon... Jordgubbar kanske.

Mitt i allt har jag försökt att ruska liv i min gamla dator - ingen lätt match. Den fukar men är trött. Det känns som när man ska följa en gammal dam över vägen - Allt tar tid! Men har man bara tålamod så verkar det fungera. Jag håller andan när det rasslar till i den gamla datorn...tror hela tiden att den ska döden dö men än så länge lever den tack å lov... finns en hel del gömda och glömda skatter i den,

Nu ska bären på tårtan och kvinna i säng. Jag är hopplös - har ni hört det förr?? Säkert och hon är lika hopplös på att vara uppe på kvällarna nu.

En annan kul grej idag - Det jag väntat på i postlådan kom!!!! Jippppiiiiii... men jag säger inte vad det är förrän imorgon kväll.

Just nu är det massor på att göra listan - den vill liksom inte ta slut... men jag ska nog fixa det... med god hjälp från alla håll så ska det nog gå.

Har jag sagt att jag har världens bästa grannar... Jo, de har jag men jag säger det igen - Jeanette å Gullik - Ni är kanon!!

Natti natti alla glada - Jag hoppas att nån lyckas skrämma lös solen även imorgon!

Gullungar

Idag har jag fått träffa min gamla kompis Malin och hennes gullungar. Alltid lika kul att träffas... Nästa gång kanske vi ses hos henne, vem vet?

Två dagar till...

Imorgon och på fredag ska dessa grabbar vänta på bussen sen är det sommarlov...
Själv tog jag en promenad och drog i mig lite morgonluft. Fåglarna kvittrar å det är ljuvligt ute.
Nu en snabb sväng med dammsugaren, en dusch och sen till Malin... Kul dag!

Kan det vara så?

Fast nu verkar det väl ändå ha lossnat!
Hittade den här bilden på fb, lite kul iaf.

tisdag 12 juni 2012

Svisch svooosch!

Underlig rubrik men jag kom inte på nåt så därför måste man ju skriva det som poppar upp...

Men man kan ju säga att det går undan... imorgon är det redan onsdag... Dagarna går jättefort. Idag har jag varit i Härnösand. Hade personalträff - trevligt som alltid.

Min kollega på Härnösandskontoret hade hämtat min beställning på Intersport - Tusen tack för hjälpen... Vi blev så nöjda med våra inköp. Jag var lite orolig för storleken men det satt som en smäck!!

Jag fick en stund över så jag hann gå en sväng på stan... kilade in på Gårdsbutiken och köpte kryddor och sen flanerade jag runt lite... en timme går fort.

Ikväll va det sista kvällen för motionering till Bränna... ja, organiserad iaf. Karin hade gjort jättegod kladdkaka med jordgubbar - somrigt som bara den!
Tack till alla som deltagit under våra kvällar!

Ikväll har jag roat mig med att testa en ny frisyr... mest på skoj... även lite fest-smink... ha haa... rätt kul sysselsättning. Det är ju sånt man gjorde som tonåring.

Ni har väl inte missat mitt tidigare inlägg om Skorpeds ungdomarna som är i Haiti... stackare som förlorat sin packning med alla presenter till barnen men det ska nog lösa sig. Vi viker en tumme och hoppas på att väskorna snart kommer tillbaka. Känns som det är mest synd om Kristoffer - lite svårt att låna kläder av brudarna fast bilden jag såg idag så såg han så proper ut så... Vilka underbara ungdomar vi har här i byn!!
------------------------------------------------------

Imorgon ska jag göra nåt riktigt kul - Jag ska träffa min gamla kompis Malin. Hemma på visit från Alanya.
På eftermiddan ska vi åkta till Bjästa och frisera killarna... och införskaffa lite grejs mojs inför helgen.
-----------------------------------------------------
Kvällen måste jag nog ägna åt piffningen av husvagnen - har tre som ska sova där i helgen och då måste det åtminstonde finnas sängkläder. Jag får väl ta hjälp av Axel och Nils.

Svimmel å svammel...  natti natti - Nu ska jag lägga mig och skratta en stund åt min bok som jag läser - Hundraåringen som klev ut igenom fönstret och försvann... En riktigt rolig bok så här långt!

Hälsningar från Haiti | Skorped | Lokalt - Webben 7 - Örnsköldsviks startsida | Tidningen 7

Hälsningar från Haiti | Skorped | Lokalt - Webben 7 - Örnsköldsviks startsida | Tidningen 7

måndag 11 juni 2012

Kalas å ny kunskap!!

Ikväll drog vi till Mosjö och grattade HELENA BROMAN - wow vilket kalas. En underbar tårta, tosca muffins och kanongod röra... Tur att man motionerade innan man for... sprutröd i ansiktet svepte vi in... födelsedagsbarnet trodde jag varit på Kanarieöarna... ha haa... tänk va en springtur och lite puder kan göra?!
Hur som helst... ett mycket trevligt kalas trots att både Axel och Nils höll på att svimma av rädsla när Sigge mötte oss... en valp kan verkligen vara hur sprallig som helst!

Vi fikade och pratade... av nån anledning kom vi in på blommor. Vissa vilda blommor har fått "egna" namn som inte alls är deras rätta

Den här tex, mamma har alltid sagt "mormors glasögon" Vilket man kan förstå är helt fel... Rätt namn är: TEVERONIKA - Det hade jag verkligen ingen aning om.
Aina va riktigt vass på alla blommor - En söndagsskolfröken är tydligen bra på det mesta... hon är ju en hejjare på melodikrysset också.

Nästa blomma är den som kommer bland de första om våren... Kärt barn har många namn, jag har hört "Per i backe" men det är ju inte heller helt rätt... Vet ni vilken blomma jag menar? Så här ser den ut:

För mig är det en söndagskol-blomma. Det växte massor vid gamla EFS i Överhörnäs och när man skulle hem från söndagskolan så kunde man plocka en stor bukett... Den heter BACKSKÄRVFRÖ.

Det är lärande att gå på kalas... Tack Aina för lektionen!!
----------------------------------------------

Jag sitter och ser på fotboll... ja, det är helt otroligt - jag gillar inte fotboll fast i såna här lägen så har jag ju iaf ett lag att hålla på så det går faktist för sig. Det är ju bra att träna lite inför nästa match också... så man är lite up to date... kan man säga.
Nyss gjorde Zlatan mål och det kändes ju bra MEN så gör Ukraina mål... 1-1 och resultatet är det samma som för en stund sen, lika med andra ord.

Heja Sverige -


Ikväll måste jag gå och lägga mig i tid - igår va jag uppe på tok för länge.... Man måste ju vara pigg imorgon då det är personaldag i Härnösand... Blir kul de å träffa kollegorna i länet! Det är visst en av dem som fyller år också. Grattis Håkan... Du bjuder på tårta förståss...;-)

Å där gjorde Ukraina mål igen - Skiiiiiiiiiiiiiiit också!

Natti natti

Tur dag!

Idag har jag tur så det förslår... Först ett sms från postkodlotteriet, vinst på mitt nr = 300 kr. Sen ett kul brev - skickade in streckkoder på ballerina förra sommaren, skulle få en fin kakburk men tyvärr va de slut så jag fick en strandfilt tills de fått in fler burkar men de tog oxå slut... Men som kompensation fick jag värdecheckar 60 kr... Tack för det! Å så det bästa... Klartecken från ett annat håll... Fast det berättar jag mera om på torsdagskväll! Vinst hela tiden!

söndag 10 juni 2012

Regnbågen

Regn å sol... Det är ett mysko ljus ute... Men fåglarna kvittrar som aldrig förr... Fint på nåt vis.

Klur

Dessa blev min räddning i dagens klur...

Tjenixen!

Här är det en lugn söndsg - händer inget särkilt. Väntar på att Nils ska komma hem. Det är regnigt och dystert men lika förbaskat så kliar det i ögonen! Har inte medicinerat mig nå idag.

Jag sitter och försöker få ihop lite partymusik - det är inte lätt att hitta den rätta blandningen. Det ska va nytt, gammalt, dansant och bra... hm... inte lätta att få alla nöjda.

Jag borde krypa in i tvättstugan och stryka undan lite tvätt men Axel satt igång SUNES SOMMAR å då är det svårt att slita sig - en kanonrulle! -Näj, vi ska inte till Ankeborg! Mamma är rörd, Nigg...nä..wienerbrääääääääd

Ha en fin fin söndag allihopa!

lördag 9 juni 2012

Kylslaget...

Det har varit en hektisk eftermiddag här idag... Full rulle med en massa bestyr och byggande. Vi skulle få en natt gäst men han kastade in handduken i sista hampan. Däremot har vi en lillebror som övernattar i stan... Åh, va jag saknar mitt lilla troll. Det är så tomt när inte Nils är hemma... Ja, Axel också för den delen men han sover så sällan borta. De är så olika mina älsklingar. Axel är som jag... jag va inte heller nån stor översovare när jag va liten och på nåt vis så är jag så fortfarande - Hemma är bäst!!

Nu ska Axel och jag gå och lägga oss... blir nog lite film innan vi blundar.

Som sagt, en dag med massa jobb... och många som hjälp till TUSEN TACK - vi ska nog belöna er på dagen D!!

Vad vore livet utan vänner? Ni är bäst allihop!

Kramelikram!

Helg!

Lördag - grabbarna har tränat - jag har kryssat - druckit några koppar kaffe - och nu har jag en bulldeg på jäsning.
Ska göra ett pass i garaget och städa lite... Har en timme på mig tills bullarna ska bakas ut.

Resten av dagen består av nån sorts tältuppsättning.

Igår planterade jag blommorna som jag köpt. Liknar ingenting men det kanske tar sig ;-)
Kvistade över till Eva på Lunds och köpte en strut, att hänga på väggen - tur att man har en butik så nära som har allt!!

Nu är det bäst att sätta fart... om det ska bli nån städning.

torsdag 7 juni 2012

En sommarkväll!

Nu är sommar i luften. Solen skiner, det är 20 grader och jättehärligt. Ska man våga tro att det är varmare väder på väg?
Idag har det varit jobb som vanligt. Fick en jättefin blomma av en fd styrelseledamot - Tack snälla Berit, ska försöka vårda växten ömt och med alla mina trädgårdskunskaper som jag har... ha haaa... det blir svårt, hoppas att det är en enkel växt - Chokladblomma!

Grabbarna for på bandyträning och som tur va så tog Robban tränaransvaret... Själv tog jag ansvaret över min egen träning - Gjorde en Martina Haag - ställde kl på 14 minuter och sprang tills jag trodde jag skulle dö... ja, så dåligt tränad är jag.

Det har hänt nåt knas med min dator på jobbet - tror att det är nån som bor i den så att säga... Hm, inte bra...

Nåväl, nu är kl återigen 8... tycker att man inte hinner så mycket mer än att komma hem från jobbet, fixa mat... motionera och så är det time för grabbarna att hoppa i säng FAST ikväll får de vara vaken lite längre eftersom jag är hemma imorgon.

Tänk om en vecka är det skolavslutning just denna kväll - LOVELY!!!!

onsdag 6 juni 2012

Längtan!

Ljusa kvällar... check!
Grönt gräs... check!
Fåglar som kvittrar... check!
Plantor & plantjord... check!
Blöta badkläder... check!
Grillat å pärsallad... check!
Vattenmelon och Rosé... ??? väntar å längtar!
å en
fisketur...??? Väntar å längtar!

Nu börjar jag på riktigt att längta efter sommar - SOMMAR på riktigt... Ledig och semester... bara göra som man vill - bara NJUTA! Bara må gott! Nån fler som håller med??
Jag har inte ens tänkt på att det snart är semester men nu slog det mig... Det är ju snart... Bara en vecka kvar i skolan - bara en vecka till "Den blomster tid nu kommer" (inkl tårar, kan inte höra den utan att fälla en å annan tår) Sommarlovs tårta - BÄSTA KVÄLLEN!

När det är som närmast så känns det så långt borta på nåt vis... Dagarna går men ändå vill man att det ska vara NU.

Här och nu börjar min nedräkning tror jag... Jag säger som alltid = Det här ska bli min BÄSTA sommar - å i år ska de verkligen bli så!!!

------------------------------

Å så en status rapport från 29:an
Nationaldagsfirandet gick fint och jag tror att Axel va himla nöjd över att dra hem bucklan från minigolf turneringen. Synd att det va så kallt. Jag va bottenfrusen i flera timmar. Tur att Linda kom över så jag fick en anledning att koka kaffe.

Här har inte hänt särskilt mycket ikväll. Det blir så konstigt när alla är lediga en sån här dag - man inbillar sig att det är helg vilket det förvisso va men så helt plötsligt, mitt i helgen så dyker det upp en torsdag som man ska jobba å gå i skolan. Något förvirrande... MEN sen är det helg igen.

Tack å hej... nu gör jag kväll om jag ska orka upp imorgon!

De ska va Näsströms...

Vinnarna i årets bangolf, Axel och Gunnar - båda med två inteckningar.

Nationaldag

En ledig dag - precis som alla andra onsdagar fast skillnaden idag är att många andra också är lediga. Axel och jag har klippt gräs med alla maskiner vi har... solen har gjort oss sällskap men nu försvann den och byttes ut om REGN!
Passade på att tvätta bilen - ops, va mycke pollen det är i farten. Tur att man medicinerar!

Nu tar vi oss en korv-me-brö-lunch innan det blir ett besök på Konsum och vidare till 10an för lite kaffe. Sen ska vi till Minigolfplanen och ställa iordning inför nationaldagsfirandet!

En bra dag så här långt... Heja Sverige friskt humör....

tisdag 5 juni 2012

Blixt gordon was here

Efter en tids diskoliknande lampor i vårt hus så har vi nu fått ordning på det hela. Det kom en man från One (stod så på bilen) En herre med skånsk dialekt kikade in i elskåpet ute på gården - hittade inget fel å då blir man ju galen... gick in å kollade men då inte blinkade nå lampor - äre inte typiskt. Men så började han meka lite och hittade nåt riktigt läskigt - en svart säkring - en plastpryl som såg lite eldad ut.
Ringde till Gullik eftersom han hade liknande blink i sitt hus... Efter att mitt va fixat knallade han över till grannarna som tydligen hade nåt ännu värre än vad jag hade. Nu ska det vara slut på blinkningar - tack å lov. Kanske är det därför som våra "spottar" gått sönder hela tiden... svaj på elnätet??!!

Hur som helst så va de verkligen snabba med sin utryckning - anmälde problemet tidigare ikväll och nu är det kirrat. Bra jobbat One

Kvällens fika säljare

Nils jobbade hårt i serveringen ikväll!! Många cyklister kom  - trevligt!! Välkommen åter nästa tisdag - då är det sista cykel tisdagen för i år... Fast då börjar ju alla andra roliga caféer, baptistkyrkan, hembygdsgården... Härligt med sommar 10,3 grader... Nu kan det bara bli varmare.